En servicekoncern i ständig utveckling

Nyheter

Nytt om oss och våra kunder

Vi brinner för utveckling inom Facility Management. Därför vill vi dela med oss av nyheter och händelser som påverkar vår och våra kunders arbetsvardag.

augusti 01, 2021

Synerco stärker organisationen med en vice vd i Östersund

Synerco har haft en stark tillväxt under 2021 med förtroenden från Diös på 83 fastighetsområden, Bräcke Kommun på fyra orter, SBB på 20-30 fastigheter i Härnösand, förlängt och utvidgat avtal med Rikshem samt fyra nya fastighetsområden åt Östersundshem.

Vi är väldigt glada för detta och har stärkt upp organisationen under våren med 5-6 arbetsledare och en driftchef på heltid i Morgan Svedberg. Under hösten kommer dessutom ledningen att stärkas ytterligare genom att hyra in en vice vd i André Norberg. André har en bakgrund som fastighetschef på Rikshem och är väl insatt i våra kunders vardag. André kommer vara beslutsfattande chef för alla orter, men vara stationerad i Östersund med fokus på uppstarter, ekonomisk styrning, kundrelationer och försäljning. André startar 1 september och introduceras av Johan Håkansson och Morgan Svedberg under hösten.

”Vi är glada att kunna knyta till oss en stark fastighetsprofil som har god förståelse för våra kunder, är en van och erfaren chef för våra medarbetare samt har ett starkt lokalt nätverk hos potentiella kunder och samarbetspartners”, säger vd Johan Håkansson.

juli 01, 2021

Synerco vinner fyra stora driftuppdrag i Jämtland

Östersundshem har handlat upp fyra områden för yttre skötsel och snöröjning. Glädjande vann Synerco samtliga i hård konkurrens. Uppdragen omfattar totalt ett 30-tal fastighetsområden i centrala Östersund, Brunflo, Tandsbyn, Lit, Fåker och Häggenås.

”Att samarbetet med Östersundshem utvecklas ytterligare känns kanonbra. Det blir en rolig och intensiv höst med många uppstarter”, kommenterar vd Johan Håkansson.

april 01, 2021

Rikshem förlänger och utvidgar avtal med Synerco

Rikshem har konkurrensutsatt Synercos leverans under Q1 2021 och valt att fortsätta med Synerco i upptill fyra år till. Uppdraget innebär att Synerco även blir helhetsleverantör och tar över alla andra områden som andra leverantörer tidigare haft.

”Jag är jätteglad för alla anställda att vi kan behålla vårt första uppdrag och att Rikshem även valt att utvidga med fler områden. Vi är väldigt stolta över vad vår personal har uträttat under dessa två år som vi samarbetat med Rikshem”, säger vd Johan Håkansson.

mars 01, 2021

Synerco vinner jätteuppdrag i Östersund

Synerco har fått förtroendet att sköta yttre fastighetsskötsel åt DIÖS fastigheter i Östersund. Avtalet omfattar 83 fastighetsområden och mer än dubblar Synercos verksamhet i Östersund, som nu omfattar över 130 fastighetsområden.

mars 01, 2021

Synerco utvidgar samarbetet med SBB om 22 fastighetsområden

Synerco har fått förtroendet att sköta lokalvård på +100 000 kvm i 25 fastigheter för SBB i Härnösand.

”Det är en väldigt rolig utveckling för Synerco att vi kan utvidga förtroendet med ett av Sveriges största fastighetsbolag”, säger vd Johan Håkansson.