En servicekoncern i ständig utveckling

Nyheter

Nytt om oss och våra kunder

Vi brinner för utveckling inom Facility Management. Därför vill vi dela med oss av nyheter och händelser som påverkar vår och våra kunders arbetsvardag.

oktober 22, 2020

Nativus rekryterar Regionschef i södra Sverige

Nativus har rekryterat en ny regionschef i Skåne som heter Benny Perlinger. Benny har arbetat 15 år i branschen och kommer senast från Green Landscaping där han var produktionschef. Vi är otroligt glada för att ha knutit till oss en så stark profil som Benny vilket kommer borga för en god service till kunderna och stabil bas i skåne. Nativus öppnar samtidigt ett kontor i Dalby på Blockvägen 10.

oktober 19, 2020

Nytt lokalvårdsuppdrag för Nativus One

Nativus One har tecknat avtal om att leverera lokalvård till medicinteknikföretaget SHL Group. Avtalet är omfattande och kommer sysselsätta 1-2 två medarbetare. SHL Group valde Nativus för sitt fina arbete och referenser i Nacka Strands-området.

oktober 16, 2020

2 nya kontrakt för Synerco i Norrland

Synerco har under månaden tecknat nya avtal i Östersund med BRF Ombudsmannen och i Sundsvall fått ansvar med maskinell snöröjning hos Fastighetskompetens på tre större fastigheter.

september 12, 2020

Nativus gör förvärv i Skåne

Nativus AB har förvärvat Trädgårdstjänst Lund AB. Bolaget har verksamhet i skåne-regionen med tyngdpunkt på Lund. Verksamheten har funnits i flera generationer och startades 1961 men drevs i bolagsform från 1978. Den nuvarande ägaren Mats Johansson har valt att pensionera sig efter överlämning till köparna. Vi är mycket glada att Mats valde oss bland alla budgivare. Det är ett förtroende som vi kommer förvalta väl, säger Nativus VD Johan Håkansson.
Med förvärvet kommer Nativus kunna hjälpa sina nationella kunder även i skåneregionen vilket är mycket glädjande. I samband med förvärvet har Nativus rekryterat en ny regionschef i Skåne Benny Perlinger som har arbetat 15 år i branschen samt öppnat ett nytt kontor i Dalby.

augusti 03, 2020

Nativus väljer ny redovisningspartner för koncernbolagen

Nativus har valt en ny samarbetspartner för redovisning. Avizion Ekonomi Stockholm AB sköter bokföring och löner mm.