En servicekoncern i ständig utveckling

Nyheter

Nytt om oss och våra kunder

Vi brinner för utveckling inom Facility Management. Därför vill vi dela med oss av nyheter och händelser som påverkar vår och våra kunders arbetsvardag.

augusti 16, 2022

Nativus stärker organisationen i Halland

Nativus stärker organisationen och efter en lång rekryteringsprocess är en ny platschef för verksamheten i Halland klar. Det blir Karl Tanger som tar över ansvaret. Karl har lång bakgrund inom trädgård, men även erfarenhet från brand och militär i ledande befattningar. Den tidigare platschefen Carl- Philip Bos blir regionchef för södra Sverige och sitter sedan tidigare med i Nativus styrelse.

juli 16, 2022

Dotterbolagen Centric och SSP vinner tre stora uppdrag

Dotterbolagen Centric och SSP vinner tre stora uppdrag. De innefattar klottersanering i Botkyrka, driftsentreprenad åt Linköpings kommun och utemiljö åt Victoriahem i norra Stockholm. ”Starkt jobbat av vårt säljteam att vinna dessa tre stora upphandlingar med en uppskattad omsättning på 15-20 mkr per år”, beskriver Johan Håkansson affären.

juni 01, 2022

Dotterbolaget Synerco vinner stor utemiljöupphandling

Dotterbolaget Synerco vinner stor utemiljöupphandling för Härnösands lokala bostads- och kommunfastighetsbolag. Leveransen startar med kort uppstart till 1/7. ”Vi är väldigt glada att i stenhård konkurrens få förtroendet att sköta 70-talet fastigheter i Västernorrland”, uttalar sig Nativus VD Johan Håkansson

maj 01, 2022

Ny säljansvarig för Mellansverige och LOU

Jan Johansson, som tidigare varit chef i Centric/Linköping, kommer att gå upp i Nativus tillväxtgrupp som affärsprojektledare på heltid. ”Det är en bra förstärkning av en rutinerad affärsman som har gedigen säljbakgrund, framförallt inom LoU”, uttrycker Nativus VD Johan Håkansson.

april 01, 2022

Synerco och Nativus One vinner uppdrag

Nativus One har fått i uppdrag att sköta den operativa FM-driften av Nackastrandsmässan. ”Det är ett gott betyg till våra befintliga leveranser att vi får utvidgade uppdrag”, säger VD Johan Håkansson.

Synerco AB vinner ett utemiljö-uppdrag för tre personer i Ragunda Kommun i och med att kommunen outsourcar sin gräsklippning.